В България гонененето на руски дипломати е политическа акция. Това става

...
В България гонененето на руски дипломати е политическа акция. Това става
Коментари Харесай

Захарова: В България гонененето на руски дипломати е политическа акция

" В България гонененето на съветски дипломати е политическа акция ". Това излиза наяве от брифинга на говорителката на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова от 4 февруари 2021 година, оповестено в страницата  във Facebook на съветското посолство.

" Въпрос: Е.В.Митрофанова е назначена за Посланик на Русия в България. Може ли да се счита, че политиката на Посланика А.А. Макаров беше маркирана с многочислените случаи на разкриването на тъй наречените съветски шпиони в Посолството на Русия? Може ли да се счита, че А.А.Макаров се е провалил?

Отговор: Ако у редица страни се е изострила шпиономания, това няма никакво отношение към съветските посланици. Има исторически способи за разрешаването на комплицираните обстановки, в това число и експулсирането на дипломати. Няма да Ви разкрия огромна загадка в случай че Ви кажа, че и страните от тъй наречените “колективен Запад ”  изгонват дипломати един на различен, само че всичко това става в границите на приличия, както и е било преди. Когато това става с огромен размах, обществено, с приключването на информацията в медиите, със свадите по вестници – това са политически акции. Затова към ефикасната и добросъвестна активност на Посланика на Русия А.А.Макаров всичко това няма никакво отношение. Той откровено и с цялостна отдаденост работеше за развиване на двустранните връзки. 

Каквото се отнася до Е.В.Митрофанова – тя е ослепителен посланик, умел договарящ, многостранна персона. Надявам се, че на Вас ще Ви провърви и някой ден тя ще Ви даде изявление. Общуването с подобен човек е огромна чест ", пишат още те.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР